Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay SLAVONSKI BROD Pronađeno tijelo mrtvog stranca, sumnja se na ubojstvo

SLAVONSKI BROD Pronađeno tijelo mrtvog stranca, sumnja se na ubojstvo

Hitna i policija su na terenu

U centru Slavonskog broda, U Starčevićevoj ulici, pronađeno je tijelo muškarca. Kako doznaje SBonline, radi se o stranom državljaninu. Portal navodi da se sumnja na ubojstvo.

Iz PU brodsko posavske za SBonline su rekli kako je pronađeno mrtvo tijelo te da je očevid u tijeku.

'Što se tiče događaja u Starčevićevoj ulici, na terenu su hitna pomoć i policija. Mi za sada nemamo potvrdu da se radi o ubojstvu, pronađena je mrtva osoba taj dio oko toga je l' ubojstvo u pitanju moramo istražiti. Možemo potvrditi da se radi o stranom državljaninu. Još se ne zna je l' se radi o ubojstvu pretpostavka je da je u pitanju ubojstvo. Očevid će pokazati o čemu se točno radi', izjavili su.

Vaša reakcija na temu