Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Todorić poručio: Vratit ću se u Hrvatsku čim skupim dokaze

Todorić poručio: Vratit ću se u Hrvatsku čim skupim dokaze

Tvrdi da su političke strukture svjesne da kad im se i politički suprotstavi, da će izgubiti svoje privilegije i nestati s političke scene

Nakon što je izdana tjeralica za njim, oglasio se Ivica Todorić na svojoj službenoj stranici. Najavio je povratak u Hrvatsku čim skupi 'relevantne dokaze'. 

- Ja nisam čovjek koji bježi od odgovornosti, već sam rekao da ako odgovornost postoji, a ja sam uvjeren da je nema, ona je isključivo moja - piše Todorić.

No, kao čovjek, nastavlja, kojem su teško povrijeđena ljudska prava sa svojim odvjetničkim timom prikuplja dokaze i činjenice kako bi se mogao suprotstaviti lažima iz kaznene prijave i obraniti i sebe i svoje suradnike od političkog progona kojem je cilj, još jednom ponavlja svoju tezu, zataškati činjenicu da je upravo politika otela privatno vlasništvo u kojemu danas caruje bezvlašće i stvarni kriminal.

Naglašava da više od 10 mjeseci svjedoči nevjerojatnom političkom progonu njega i suradnika od strane političkih elita.

-  Te iste političke strukture znaju da sam ja konzervativni demokršćanin i svjesni su, kad im se i politički suprotstavim, da će izgubiti svoje privilegije i nestati s političke scene - drži.

U ovom trenutku, objašnjava još, prikuplja činjenice kojima dokazuje da je projekt rušenja Agrokora stvoren u sprezi između hrvatske političke elite i stranih lešinarskih fondova. 

Kako bi prikrili svoje namjere, uvjerenja je, dio političkih struktura, kao i njihovi partneri koji su našli politički i ekonomski interes u propadanju najveće hrvatske kompanije, svoj izgovor traže u navodnim kriminalnim radnjama ljudi koji su radom kroz desetljeća stvorili Agrokor.

- Da bi me spriječili u prikupljanju dokaza i dokumentacije protiv njih osobno, brzopleto su sastavili sramotnu kaznenu prijavu kako bi me pritvorili. Čim završim prikupljanje relevantnih dokaza vraćam se u Hrvatsku kako bih se suprotstavio zajedničkom zločinačkom pothvatu dijela političkih elita i njihovih pomoćnika koji se sakrivaju iza institucija države - poručio je Todorić.

Vaša reakcija na temu