Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović / Ilustacija UŽAS U OBITELJSKOJ KUĆI Ubio punicu, ženu ubo nožem u vrat pa počinio samoubojstvo?

UŽAS U OBITELJSKOJ KUĆI Ubio punicu, ženu ubo nožem u vrat pa počinio samoubojstvo?

Sve službe se u na terenu

U Radničkom naselju u Bjelovaru u obiteljskoj kući pronađene su dvije mrtve osobe i jedna teško ozlijeđena. Kako doznaje Večernji list, radi se o nasilnoj smrti. 

Ozlijeđena osoba prevezena je u bjelovarsku bolnicu. 

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, muškarac je ubio punicu. Pokušao je i suprugu, no ona je srećom preživjela s teškim ozljedama. Potom je počinio samoubojstvo. 

Pojavila se i informacija da je muškarac ubio suprugu i punicu te da je potom pokušao samoubojstvo, što bi značilo da je on ta teško ozlijeđena osoba. No ta informacija, čini se, nije točna. 

Mojportal.hr neslužbeno doznaje da su smrtno stradali jedna žena i muškarac, dok je druga ženska osoba teško ozlijeđena. Policija za sada ne može potvrditi neslužbenu informaciju da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu.

No, kako je portal doznao na mjestu događaja, muškarac je ubio svoju punicu, a ženu nožem ubo u vrat. Supruga je s teškim ozljedama vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu, a on si je navodno presudio pred očima policajaca koji su došli na mjesto zločina.

Policija je dojavu dobila oko 10 sati.

Sve službe se u na terenu. U tijeku je očevid. 

Vaša reakcija na temu