Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Umrla žena koju je jučer na Cvjetnom pregazilo vatrogasno vozilo

Umrla žena koju je jučer na Cvjetnom pregazilo vatrogasno vozilo

Danas se saznalo da joj je amputirana noga, a u popodnevnim satima 77-godišnja žena je i preminula

Žena koja je jučer završila u bolnici nakon što ju je na hitnoj pregazio vatrogasni kamion preminula je danas u bolnici u Vinogradskoj, potvrdio je Indexu Mirko Bošnjak, sanacijski upravitelj SC-a. On je probao posjetiti ženu, ali u bolnici su mu rekli da je preminula.

Podsjetimo, tijekom vatrogasne intervencije jučer došlo je do teške nesreće. Četrdesetjednogodišnji vozač specijalnog vatrogasnog vozila zadnjim desnim dijelom naletio je na 77-godišnju pješakinju koja je stajala na prilaznom kolniku paviljonu i pritom je teško ozlijedio, zbog čega joj je amputirana noga.

Tijekom jučerašnjeg dana i jutros stanje joj se pogoršalo, danas se saznalo da joj je amputirana noga, a u popodnevnim satima 77-godišnja žena je i preminula. 

Požar je iz neutvrđenih razloga izbio jučer oko 15,15 sati u čajnoj kuhinji na drugom katu četvrtog paviljona studentskog doma te se proširio na ostale prostorije, izvijestila je zagrebačka policija. Zbog udisanja dima liječnička pomoć pružena je 28-godišnjaku i 22-godišnjaku.

Vaša reakcija na temu