Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP UŽAS KOD VARAŽDINA Sin nožem ubio oca i ranio majku?

UŽAS KOD VARAŽDINA Sin nožem ubio oca i ranio majku?

Očevid je u tijeku

Danas oko 17.25 u Donjem Knegincu kod Varaždina, u kući, muškarac starosti 38 godina nožem je ozlijedio muškarca starosti 64 godine nanijevši mu ubodne rane te ženu starosti 61 godina nanijevši joj rezne rane po ruci, objavila je policija.

Ranio i 61-godišnju ženu, traje očevid

Od zadobivenih ozljeda 64-godišnjak je nakon pružene liječničke pomoći na mjestu događaja preminuo, dok je 61-godišnjakinji liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njezine ozljede će se okvalificirati naknadno.

38-godišnjak je uhićen i priveden u PP Varaždin te je u tijeku kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela.

Index neslužbeno doznaje da je sin ubio oca i ranio majku.

Na mjesto događaja izašla je zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, koja će obaviti očevid uz pomoć policijskih službenika. Također je odredila obdukciju preminulog.

Vaša reakcija na temu