Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Elsemargriet from Pixabay ZAGREB Dva muškarca poginula na traktoru u samo dva sata

ZAGREB Dva muškarca poginula na traktoru u samo dva sata

Na mjestu su umrli

Na širem zagrebačkom području jučer su se u razmaku manjem od dva sata dogodile nesreće u kojima su poginuli traktoristi.

Zagrebačka policija je izvijestila da se prva nesreća dogodila jučer oko 18.30 sati u mjestu Lukavec, kod Velike Gorice, dok se druga nesreća s traktorom dogodila oko 20.20 sati u Molvicama na samoborskom području.

Oba traktorista su poginula na mjestu

'U Lukavcu, na nerazvrstanoj cesti, 64-godišnjak je upravljao traktorom sisačkih oznaka te je iz neutvrđenog razloga došlo do slijetanja i prevrtanja traktora u kanal. Muškarac je preminuo na mjestu', priopćila je PU zagrebačka.

Zagrebačka policija je izvijestila da je u Molvicama, na nerazvrstanoj cesti, 60-godišnjak je upravljao traktorom zagrebačkih oznaka te je zbog neprilagođene brzine došlo do slijetanja traktora u kanal. I on je preminuo na mjestu.

Oba tijela prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije i utvrđivanja točnog uzroka smrti, objavila je policija.

Vaša reakcija na temu