Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ZEKANOVIĆ: Grbin je živi zombi. Treba ga pogoditi kolcem u srce, metkom u čelo

ZEKANOVIĆ: Grbin je živi zombi. Treba ga pogoditi kolcem u srce, metkom u čelo

Skandalozna izjava u sabornici

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović branio je u Hrvatskom saboru osnivanje Ministarstva demografije te je rekao kako tema treba biti oporba, odnosno, kako kaže, raspad u SDP-u, te kaos u Mostu. 

- Tema je kako će uskoro na glavačke visiti s nekog stabla, figurativno Peđa Grbin. Kad ga vi smaknete politički. On je trenutno politički zombi, živi mrtvac, čovjek koji je izgubio izbore. Izazivam vas tko će braniti Peđu Grbina, neće ga nitko braniti, tko će živog mrtvaca zombija..., znat one filmove, treba ga pogoditi u srce s kolcem i metkom u čelo - rekao je Zekanović u sabornici i ponovio kako je tema raspad u SDP-u i gdje će Peđa Grbin raditi uskoro. 

Nakon toga pojavio se pred novinarima, a sve kako bi objasnio tu svoju izjavu, pišu 24 sata.

- Ovo je slavljenička večer, konstituiran je Hrvatski sabor, imat ćemo sutra i novu hrvatsku Vladu, i to je ono što je dobro. Što se tiče Peđe Grbina drago mi je da sam izazvao pažnju jer danas se hrvatskoj javnosti pokušava sugerirati da je nešto nevjerodostojno u vladajućoj većini - kaže Zekanović. 

Dodao je i kako sve normalne demokracije nakon izbora slažu koaliciju.

- Imamo dramu koja u ovim trenucima traje u klubu SDP-a. Peđa je politički zombi. Živi politički mrtvac. To je stvarno tako. On je čovjek koji se više neće baviti politikom i to sada svi znaju. Oni će njega morati politički likvidirati, u filmovima zombija likvidiraju kolcima, mecima, a oni će njega likvidirati politički. To rade ovog trenutka - rekao je Zekanović. 

Ponovio je kako je Peđa Grbin 'politički zombi', te kako su 'zombi politički mrtvaci', objavila su 24 sata.

Vaša reakcija na temu