Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com MARJANSKA SKALINADA: Tradicionalna utrka na Uskrsni ponedjeljak

MARJANSKA SKALINADA: Tradicionalna utrka na Uskrsni ponedjeljak

Staza je duga 1320 metara, trči se preko 819 stepenica, od Solurata do Telegrina

Na Uskrsnji ponedjeljak održat će se 7. Marjanska skalinada, tradicionalna utrka po marjanskim skalama u kojoj sudjeluju trkači svih uzrasta i razine spremnosti. Staza je duga 1320 metara, trči se preko 819 stepenica, od Solurata do Telegrina.

- Start je pojedinačan, u razmaku od 20 sekundi, a start prvog trkača će biti u 11 sati. Do sada je prijavljeno preko 160 natjecatelja, prijave su još uvijek moguće preko stranice maraton.hr. Cijeli događaj će trajati oko sat vremena, na kraju će biti održano proglašenje pobjednika po kategorijama i ukupno na Prvoj vidilici - najavljuje organizator Mladen Levačić.

Vaša reakcija na temu