Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DALMATINSKA LIGA Deset odličja AK Alojzije Stepinac u Makarskoj

DALMATINSKA LIGA Deset odličja AK Alojzije Stepinac u Makarskoj

Istaknule se Marasović i Dominiković

U 1. kolu Dalmatinske atletske lige održanom u Makarskoj atletičari AK Alojzije Stepinac su osvojili 10 odličja. Dominirale su kadetkinje koje su u Zadar donijele četiri odličja. Najzapaženiji rezultat ostvarila je Petra Marasović koja je u skoku u vis bila srebrna. Preskočila je 150 cm koliko i pobjednica Cvita Klarić iz ASK Zadar, ali iz većeg broja pokušaja. 


U bacanju kugle Rahela Miolović je osvojila srebrno, a Iva Dražović brončano odličje. Broncu je uzela i Zara Šilić u utrci na 100 metara s preponama. Kod kadeta Mihael Dražević je bio drugi u skoku u vis. Štafeta mlađih kadetkinja bila je četvrta, a Franka Gvardiol u skoku u dalj peta. 


Limačica Ita Halić (2013. godište) bila je druga u utrci na 300 metara te peta na 60 metara. Ines Barančić je među limačicama rođenim 2014. godine  na 60 metara bila brončana, a Matija Antišin u godinu dana mlađoj konkurenciji peta. 

U seniorskoj konkurenciji Mary Šilić je osvojila srebrnu medalju u bacanju koplja. Mlađa juniorka Paula Dominiković je bila zlatna na 800 te srebrna na  200 metara.

Vaša reakcija na temu