Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: KK Split Dječaci KK Splita osvojili prvenstvo Dalmacije

Dječaci KK Splita osvojili prvenstvo Dalmacije

Svladali su Alkar s 90:11

Dječaci U-11 (2013. i mlađi), pod vodstvom Duje Kaliterne, osvojili su uvjerljivo prvo mjesto na poluzavršnici prvenstva Hrvatske – regija jug i plasirali se na završnicu. Svladali su Alkar s 90:11, pa ŠK Dražen Petrović sa 71:18, Dubrovnik s 49:31, a u finalu su bili uvjerljivi protiv Zadra sa 67:33. 

Za prvake Dalmacije igrali su Frano Vidović, Ivan Bartulović, Jakov Jerčić, Ante Slišković, Massimo Maher, Luka Ivan Šetka, Ante Ercegovac, Duje Katalinić, Nikola Radoičić, Jadran Kovačević, Jeronim Krnjaca, Luka Šerić, Viktor Vuković i Andro Jakić.

Kadeti Luke Škeve u Jedinstvenoj ligi u Zagrebu su odigrali odličnu utakmicu i svladali Cedevitu Junior sa 73:66. Juniori su u ligi Dalmacije zaključili natjecanje s dvije pobjede protiv Šibenke (66:88 i 79:60) i kao broj 2 plasirali se na poluzavršnicu prvenstva Hrvatske.

U Županijskoj ligi mlađih kadeta, u međusobnom dvoboju Split 1 je svladao Split 2 sa 60:51, a Split 2 je u zaostalom oku svladao Trogir s 83:48.

Vaša reakcija na temu