Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEDJELJA Zbog Trogirskog triatlona zatvara se cesta

NEDJELJA Zbog Trogirskog triatlona zatvara se cesta

U sklopu manifestacije 6. Trogir Outdoor Festival

U nedjelju, 26. svibnja održat će se Trogirski triatlon u sklopu manifestacije 6. Trogir Outdoor Festival. Za potrebe održavanja triatlona zatvoriti će se promet na određenim cestama.

Dionice na kojima će biti zatvorena cesta su: Start – Trogir/riva – Ulica Hrvatskog proljeća 1971. – Ulica Hrvatskih mučenika – Trogirski Most ŽC 6291 – Ulica kneza Trpimira 6133 (do drugog rotora, Mlinice Pantan) te Most hrvatskih branitelja DC 126.
Određene dionice biti će zatvorene u slijedećim terminima:
- u periodu od 10.35 - 11.10 i 11.35 - 12.10 je zatvoren Trogirski most (novi most je otvoren za promet) te Ulica kneza Trpimira do prvog rotora (do benzinske stanice)

- u periodu od 13.40 - 14.40 su zatvoreni Trogirski most i Most hrvatskih branitelja te cesta Ulica kneza Trpimira do drugog rotora (kraj Mlinica Pantan), s tim da će promet na Trogirskom mostu biti omogućen u periodu od 13.55 - 14.10 sati

- u periodu od 15.10 - 16.10 su opet zatvorena oba mosta (Trogirski most i Most hrvatskih branitelja) te cesta Ulica kneza Trpimira do drugog rotora (kraj Mlinica Pantan), s tim da će promet na Trogirskom mostu biti moguć od 15.25 - 15.40.

PARKING T4  biti će otvoren za vrijeme održavanja triatlona.

Crvenom bojom su prikazane lokacije na kojima se zabranjuje promet za sva vozila.

Plavom bojom je prikazan smjer kretanja osobnih automobila sa Ž6291 u smjeru D126/D8, a žutom bojom je prikazan smjer kretanja osobnih automobila sa D8/D126 u smjeru Ž6291.

Alternativni put će moći koristiti samo osobna vozila.


Vaša reakcija na temu