Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Osijek svladao Rijeku i osigurao plasman u Europu

Osijek svladao Rijeku i osigurao plasman u Europu

Iskoristili su kiks Zagrepčana

U posljednjoj utakmici 35. kola Osijek je na Opus Areni svladao Rijeku 2:0.

Prvi pogodak na utakmici vidjeli smo već u 5. minuti, a strijelac je bio Roko Jurišić. Pobjedu je potvrdio Anton Matković u 72. minuti. 

Osijek je tako prvi put ove sezone svladao Rijeku te osigurao četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu. Imaju tri boda više i bolji omjer od pete Lokomotive, što znači da je posljednja utakmica, koju igraju s Varaždinom, revijalna. 

Kao što je već neko vrijeme poznato, Rijeka će sigurno ovu sezonu završiti na drugom mjestu te im je trenutno jedino u fokusu uzvrat finala Kupa. Ta utakmica na rasporedu je za tri dana, a igra se na Rujevici.  

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu