Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIŠTA OD GLENA DAVISA: Sportski direktor se ispričao navijačima Zadra, trener otkrio da košarkaša nije vidio od četvrtka

NIŠTA OD GLENA DAVISA: Sportski direktor se ispričao navijačima Zadra, trener otkrio da košarkaša nije vidio od četvrtka

Zadrani pojasnili što se dogodilo s odlaskom 'Big Babyja' nakon tri dana u klubu

Uprava Zadra otkrila je danas što se dogodilo s novim pojačanjem Glenom Davisom. Glen Davis je u Zadru, ali ne ostaje tu.

- Isprike našim navijačima i svima koji vole KK Zadar i svima koji su došli gledati Glena Davisa. To se izgleda neće ni dogoditi. Mi smo napravili sve da ga ostavimo. Problemi su krenuli u četvrtak kada je zvao da ima neke probleme i ne može trenirati i da ne želi ostati u Zadru. Na pitanje zašto, kazao je da nije shvatio ozbiljnost. Nije se htio prilagoditi na dva treninga dnevno, putovanja po sedam do osam sati. Tražio je povišenje ugovora, pa smo mu i to osigurali. Onda je počelo biranje treninga i traženje micanja nekih klauzula koje su za nas bile bitne. Mi smo kao klub zaštićeni. Žao nam je što nije ostao tu, a ono što je pokazao na jednom treningu vidljivo je da se radi o jako kvalitetnom igraču. Kad je počelo ucjenjivanje morali smo reagirati ovako - rekao je sportski direktor Zadra Branimir Longin, te  dodao kako traže novog centra.

Na upit je li se mogla situacija s Davisom predvidjeti, odgovorio je:

- Htio se preko europske košarke vratiti, ali kasnija reakcija nije bila na mjestu. Njegovi zahtjevi nakon dolaska nisu bili mogući za ispuniti. Na svaki ustupak tražio je još nešto - zaključio je direktor.



Strateg Zadra Aleš Pipan nije imao razloga za zadovoljstvo nakon poraza od Cedevite. Otkrio je kako njegova momčad nije pokazala na utakmici što pokazuje na treninzima i kako im je nedostajao igrač koji će povući kad je najbitnije. Dotaknuo se i Davisa.

- Na treningu je bio samo u četvrtak i od tada ga nisam vidio. Tako da u igru ne mogu staviti igrača kojeg nema na treninzima i utakmicama - zaključio je trener Pipan.

Uprava Zadra se ispričala navijačima i zahvalila im na podršci. Najavili su od idućeg tjedna raditi na zaštiti svojih interesa nakon potpisa s Glenom Davisom.

Zadrani tvrde da će Davis u slučaju pronalaska novog kluba morati platit odštetu klubu.

Vaša reakcija na temu