Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić AJMO, ŽUTI Anzulović: U ovom ludom ritmu nemamo vremena za radovanje i tugovanje

AJMO, ŽUTI Anzulović: U ovom ludom ritmu nemamo vremena za radovanje i tugovanje

Na Gripama sutra (18 sati) gostuje slovenski Helios Suns

Nakon teške pobjede u Osijeku pred košarkašima Splita je novi ispit. U 11. kolu Druge ABA lige na Gripama sutra (18 sati) gostuje slovenski Helios Suns.

- U ovom ludom ritmu nemamo vremena za radovanje i tugovanje. Imamo tri poraza u nizu, ako mislimo što napraviti u Drugoj ABA ligi sutra moramo pobijediti. Sutra ćemo isto biti oslabljeni. Nema Omrčena i Gizdavčića, Morrisa se ni ne spominje. Upitni su Kedžo, Kalajžić i Rebić, ali skupit ćemo se da ne dobijemo kaznu - rekao je trener Splita Vladimir Anzulović, a onda se dotakao Heliosa.

- U dobrom su ritmu. Pojačali su se slovenskim reprezentativcem Mahovicem, tu je bivši centar Partizana Đoko Šalić koji je dominantan u reketu. Tu je i Gajić, Jure Močnik, zatim Pašajlić. Mogli su imati koju pobjedu više.

Koji je forte Heliosa?

- Igra im se bazira na fizičkoj strani igrača. Ako u tom segmentu zakažemo onda nemamo što tražiti. 

U Osijeku šut nije bio dobar...

- Dolazili smo do otvorenih šuteva, ali nismo pogađali. Nemamo vremena za žaljenje, nit vodilja je ako ne ide u napadu pokušati naći energiju u obrani.

Morris?

- Za šest dana je kontrolni rendgen. Čekamo ga, nadam se da će se vratiti što prije.

Kuloari su špekulirali da bi vas poraz u Osijeku koštao smjene?

- Ne osjećam se pod pritiskom. Trenerski posao je takav da možete uvijek očekivati da ćete spakirati kofere. Znam da ekipa dobro reagira na treningu, a što će biti to je teško kazati - zaključio je Anzulović.

Vaša reakcija na temu