Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Akcija DPH Osijek: Hajdukova dionica za sada dosegla cijenu od 5050 kuna, aukcija traje do petka u 20 sati

Akcija DPH Osijek: Hajdukova dionica za sada dosegla cijenu od 5050 kuna, aukcija traje do petka u 20 sati

Sav iznos od prodaje bit će namijenjen otkupu dionica Hajduka

U tijeku je posebna aukcija DPH Osijek...

Ošamarite se i uštipnite slobodno, ali ne brinite - ne sanjate. Hajdučki napaćeni puče, ponosno i radosno na aukcijski bubanj stavljamo Hajdukovu dionicu! Da, dobro ste pročitali - dionica HNK Hajduk š.d.d. - poručili su preko Facebooka, a trenutno je dionica dosegla cijenu od 5050 kuna.

- Mnogi žale zbog propuštene prilike koju su imali prije 9 godina, a ta prilika im se pruža na poseban način danas. Znate onaj zid kojeg imate u sobi, uredu ili vikendici? E taj zid čeka na ovako nešto. Ali važnije od zida, vaše srce koje kuca za Hajduk će sigurno biti puno kada u svojim rukama budete imali dionicu. Podsjetimo, dionice Hajduka krenule su u prodaju još 2009. godine. Od tada do sada, Hajduk je prošao put od pakla do čistilišta. Smatramo da smo na korak od rajskih vrata i da nam samo odlučujući zadnji koraci trebaju za ulazak kroz njih. Jedan od tih koraka su i naše aukcije, a današnja je onaj ponosni i snažni korak prema cilju. Ono što je vama važno jest informacija da će se vlasništvo nad dionicom (oznaka HJDK-R-A) naravno proknjižiti u nadležnoj instituciji i da će sav proces biti vrlo jednostavan i naravno ispravan - poručili su iz DPH Osijek, te dodali:

Sav iznos od prodaje bit će namijenjen otkupu dionica Hajduka! Aukcija počinje objavom na Facebook stranici DPH Osijek, a završava u petak 19. listopada u 20:00 sati. 

Ako u zadnjih 10 minuta aukcije dođe ponuda za predmet, aukcija se automatski produžuje za 10 minuta od trenutno postavljenog vremena, i tako sve dok od posljednje ponude ne prođe 10 minuta.

Vaša reakcija na temu