Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ako prođe dalje, Levski će Hajduka dočekati na praznom stadionu

Ako prođe dalje, Levski će Hajduka dočekati na praznom stadionu

Prošlog ljeta u drugom pretkolu Europske lige protiv Maribora klub je kažnjen zbog rasizma

Levski iz Sofije ukoliko prođe Sutjesku ugostit će Hajduka na praznom stadionu. Vijest je to koja je potvrđena iz izvora bliskih bugarskom klubu, a prema kojoj Levski još uvijek ima za odraditi dvije kazne.

Naime, prošlog ljeta u drugom pretkolu Europske lige protiv Maribora klub je kažnjen zbog rasizma, a kažnjeni su jednom utakmicom u kojoj se zatvara navijački sektor (Sutjeska), te jednom gdje će cijeli stadion biti prazan (Hajduk).

To znači da Hajdukovi navijači neće moći na put u Bugarsku na europsku gostujuću premijeru. Uz to su zbog prikazivanja ilegalnih banera kažnjeni sa 57.000 eura. Inače, navijači Levskog nerijetko su kažnjavani. Zbog rasizma su kažnjeni i 2012., kada su igrali protiv Sarajeva.  

Vaša reakcija na temu