Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GDJE JE NESTAO ČOVJEK? Aktualni predsjednik Hajduka nije došao na komemoraciju za Stanka Poklepovića

GDJE JE NESTAO ČOVJEK? Aktualni predsjednik Hajduka nije došao na komemoraciju za Stanka Poklepovića

Nikakav odmor, skijanje, druženje i slično ne može biti opravdanje za današnji izostanak

Hajdukov predsjednik Jasmin Huljaj nije došao jutros u 11 sati na komemoraciju za preminulog Stanka Poklepovića. Njegovo nepojavljivanje je baš svatko primijetio, a mnogi su i komentirali, u nevjerici vrtili glavom. Huljaj je ranije zbog privatnih razloga (vikend na Hvaru, izlet u SAD ili privatno slavlje) propustio nekoliko utakmica, ali ovo je nešto sasvim drugo.

Na posljednji ispraćaj Špace s Poljuda došla je obitelj preminulog trenera, a Vinko Radovani je konstatirao kako nikada nije vidio toliko ljudi, velikih nogometnih imena svih generacija, kao danas.

Svi su oni odali počast jednom od najvećih Hajdukovih trenera svih vremena. Nedostajao je samo aktualni predsjednik, koji je trebao biti domaćin, a nikakav odmor, skijanje, druženje i slično ne može biti opravdanje za današnji izostanak.

Vaša reakcija na temu