Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk Al Ahli Shabab poslao ponudu za Antu Ercega na 1,5 milijuna dolara, sad je sve na nadzornicima

Al Ahli Shabab poslao ponudu za Antu Ercega na 1,5 milijuna dolara, sad je sve na nadzornicima

Hoće li najbolji igrač Hajduka otići s Poljuda?

Kasno sinoć je na Poljud stigla ponuda kluba Al Ahli Shabab iz Dubaija za Antu Ercega, vrijedna 1,5 milijuna dolara.

Iz Emirata su najprije ponudili opciju posudbe, koju bi platili 500.000 dolara, s opcijom otkupa od 1,5 milijuna. Nakon što je to odbijeno, stigla je ponuda za otkup odmah od 1,5 milijuna.

Sve je to došlo na Nadzorni odbor koji sada ima ključnu ulogu, odnosno izglasat će hoće li pustiti Ercega uz tu odštetu ili ne. Treba reći i da igrač sad već i želi otići jer mu se nudi godišnja plaća od milijun dolara.

Dakle, čekamo rasplet cijele ove priče, Al Ahli Shabab je trenutno na šestom mjestu lige, a Ercegu već stižu poruke dobrodošlice od tamošnjih navijača.

Vaša reakcija na temu