Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Alarm u Parku mladeži: Igrači Splita nisu trenirali iz protesta zbog kašnjenja plaća!

Alarm u Parku mladeži: Igrači Splita nisu trenirali iz protesta zbog kašnjenja plaća!

Trening je trebao biti u 15 sati, no nije održan, ali u nedjelju bi sve trebalo biti u redu

Igrači RNK Splita nisu danas trenirali iz protesta zbog neisplaćenih plaća. Trening se trebao održati u 15 sati, no na kraju od njega nije bilo ništa.

Kako doznajemo, navodno je prije dva dana nekim igračima sjela uplata, no svi prvotimci su se zajedno solidarizirali. Ovo nije prvi ovakav događaj ove sezone, s obzirom da se nešto slično dogodilo i kolo prije kraja jesenskog dijela.

U nedjelju bi momčad trebala normalno trenirati, a u ponedjeljak ih čeka domaći dvoboj protiv Istre, gdje se očekuje pobjeda nakon poraza od Dinama i Rijeke, no atmosfera u Parku mladeži očito nije bajna.

Vaša reakcija na temu