Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Alen Guć je novi trener kliškog Uskoka

Alen Guć je novi trener kliškog Uskoka

Nadam se da će doći do sinergije igrača sa mnom i upravom i da ćemo svi zajedno imati dobre rezultate

Alen Guć, nekadašnji igrač Solina, Uskoka, Dugopolja, Slaven Belupa i Šibenika novi je trener kliškog Uskoka.

- Prije svega moram zahvaliti upravi kluba, predsjedniku Vidiću i sportskom direktoru Jeri Radiću na ukazanom povjerenju, meni je velika čast sjest na klupu Uskoka za kojeg me vežu emocije iz igračkih dana - rekao je Guć

Protekle tri godine Guć je zajedno s bivšim suigračem iz Solina Joškom Kovačem vodio omladinsku školu Jadrana iz Kaštel Sućurca.

- Nisam trener na kratke staze, moja ideja je da igramo prepoznatljivo, kao nekad u drugoj ligi, da težimo igri za gol više. Poznajem Klis kao sredinu, poznajem dosta igrača, pratio sam Uskok proteklu sezonu i neće mi biti problem uklopiti se. Nadam se da će doći do sinergije igrača sa mnom i upravom i da ćemo svi zajedno imati dobre rezultate u sezoni koja nas očekuje.

Vaša reakcija na temu