Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Alen Orlić nije više glasnogovornik Hajduka

Alen Orlić nije više glasnogovornik Hajduka

Nakon godinu i pol dana rada na Poljudu njegov je mandat zaključen

Alen Orlić nije više glasnogovornik Hajduka, a u lipnju završava njegov angažman u Odjelu za komunikacije kluba. O tome je već obavijestio predsjednika Uprave HNK Hajduk Ivana Kosa, tako da je nakon godinu i pol dana rada na Poljudu njegov mandat zaključen.

Orlić, doduše, ima ugovor do lipnja 2017. godine, kojega je potpisao da bi Hajduk mogao dobiti licencu za igranje u Europi i 1. HNL u sezoni 2016/17, ali taj aneks neće koristiti, te s Poljuda odlazi bez repova.

Za Orlićev period možemo kazati kako je službena klupska internet stranica Hajduk.hr gotovo pa postala news-portal s obzirom na količinu vijesti (pokrenuta je i engleska verzija), te posebno priopćenja u delikatnim trenucima Hajdukove svakodnevnice. 

Vaša reakcija na temu