Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Joan Carrillo: Neka teret bude na meni, a ne na igračima!

Joan Carrillo: Neka teret bude na meni, a ne na igračima!

Hajdukov trener održao je presicu uoči utakmice s Dinamom

 Hajdukov trener Joan Carrillo uoči derbija s Dinamom je najprije nadugo i naširoko pričao o utrci na Marjanu, u kojoj je jučer sudjelovao, gdje je bio oduševljen jer je stekao novog prijatelja. Potom se okrenuo utakmici:

- Radili smo na psihološkom i taktičkom nivou. Filozofija igre Dinama je drugačija nego kod drugih momčadi. U derbijima teško da pobjede dolaze u taktičkom nivou, dolaze više zbog velike želje koja se iskazuje u toj utakmici.

- Atmosfera je jako dobra, igrači su shvatili važnost utakmice. Bitno je da mi budemo mi i odigramo naš nogomet. Ne želim da na igračima bude teret nego na meni. Od njih zahtijevam da igraju nogomet, za što su sposobni. Sve što nije nogomet, neka meni kažu. Ako budu igrali na razini koju mogu, sigurno će pobijediti utakmicu.

- Ne mogu igrati Futacs, Carbonieri i Juranović. Vidjet ćemo što je s Hugom. On sam želi vratiti se što je prije moguće. Baš jutros je trenirao s loptom, vidjet ćemo što će biti poslijepodne i razgovarati s našim liječničkim timom. Ne bih ga isključivao iz sutrašnje utakmice.

- Situaciju sa Saidom većina vas zna, on se nalazi u drugoj momčadi. To je unutarnja odluka koju sam ja donio nakon što sam analizirao situaciju. Donio sam tu odluku kao najbolju za momčad.

Što se Dinama tiče, kazao je da očekuje kako će oni doći u defenzivnijoj, opreznijoj varijanti...

- Igrači znaju da ako fizički budu na visokom nivou kao protiv Levskoga, Brndbyja ili Evertona, protivnik će nas teško pobijediti. Mislim da nema igrača koji neće dati sto posto od sebe! - zaključio je Carrillo.

Vaša reakcija na temu