Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Andro Krstulović Opara: Davor Šuker se ruga sa Splitom!

Andro Krstulović Opara: Davor Šuker se ruga sa Splitom!

Moguća utakmica bi se sad igrala na stadionu za koji je rekao da nije dobar za hrvatsku reprezentaciju. Što se to promijenilo?

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara poslao je jasnu odbijenicu predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Davoru Šukeru na dopis u kojem predlaže razgovor o eventualnoj kandidaturi Splita za domaćinstvo UEFA Superkupa 2020. godine.

- Što nije proglasio Poljud nacionalnim stadionom kada mu je to nuđeno, onda ne bi trebao ići na ovakve sastanke? - kaže gradonačelnik.

Sasvim otvoreno i bez zadrške pojašnjava nadalje zašto se neće odazvati ovakvom pozivu.

- Pismo koje je poslao i odmah ga stavio na stranice Saveza dokaz je da mu nije stalo do sastanka, nego ruganja sa Splitom. Da mu je stalo do sastanka s predsjednikom Hajduka i gradonačelnikom drugoga grada, onda bi ga sazvao na vrijeme. Tim više što je UEFA poslala poziv nacionalnim savezima još u ponedjeljak, a on je čekao petak - jasan je.

Nastavlja u istom tonu:

- Moguća utakmica bi se sad igrala na stadionu za koji je rekao da nije dobar za hrvatsku reprezentaciju. Što se to promijenilo? Uostalom, neka dođe u Split pregovarati, dugo ga nije bilo - bocnuo je Šukera.

Kaže gradonačelnik i da u ponedjeljak ima važan sastanak oko organizacije Europskog rukometnog prvenstva, s jednim, kako je rekao, dobro organiziranim savezom koji to radi na jedan ozbiljan način.

A baš 12. siječnja do kada je rok predaje Split je domaćin velikom prvenstvu.

- Neka dođe vidjeti kako se to radi - ponosan je gradonačelnik.

Na kraju je tek konstatirao da ne vidi čemu pismo i objava na stranicama i da on kao gradonačelnik na ozbiljne sastanke reagira odmah, ali ovo je neozbiljno. Par dana prije 'njegovih' izbora?  

- Potporu Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske nema niti će je dobiti, a nema ni moju - završio je.

Vaša reakcija na temu