Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Ante Erceg: Uvijek mi je drago igrati pred splitskom publikom, tu se najbolje osjećam i najviše dajem od sebe

Ante Erceg: Uvijek mi je drago igrati pred splitskom publikom, tu se najbolje osjećam i najviše dajem od sebe

Nadam se da ću se jednog dana vratiti, bio bih jako sretan

Ante Erceg s Kaurijem je osvojio turnir 'Četiri kafića'. Erceg je dobio i nagradu za najboljeg strijelca.

- Drago mi je zbog toga. Mi sportaši uvijek težimo da osvojimo nešto, da pobjeđujemo. Najbitnije je da smo prikupili novac za djecu, jako smo sretni zbog toga. Osvojili smo naslov, mislim da ćemo to večeras lijepo proslaviti u Kauriju.

Dominirali ste i u polufinalu, slavili ste sa 7:2...

- Tu je dosta dobrih igrača koji su igrali u vrhunskim klubovima. Mi smo pomeli konkurenciju, drago nam je zbog toga, ali ponavljam još jedanput - najvažnije je što smo prikupili novac. Zahvalio bih se svima koji su došli iz raznih gradova.

Imali ste u finalu pomoć Nike Kranjčara...

- Niko nam je puno pomogao samim svojim pristupom. To je velik igrač i čast mi je što smo igrali s njim danas. Pohvalio bih još trenera Marenzija, uvijek je znao kada uvesti kojeg igrača.

Kraj je 2018. godine. Kakva je osobna ocjena sezone u kojoj si iz Hajduka otišao u Emirate, a potom u danski Brondby?

- Mogu reći da sam zadovoljan. Prodao sam se, to je san svakog igrača. Bilo mi je jako žao napustiti Hajduk, ali morao sam misliti na sebe i svoju budućnost. Nadam se da ću se jednog dana vratiti, bio bih jako sretan.

Pratiš li Hajduka?

- Naravno i uvijek mi je drago doći igrati pred splitskom publikom. Tu se najbolje osjećam i tu najviše dajem od sebe.

Kako je u Danskoj?

- Brondby je jako uredan klub, na vrhunskoj razini. Zadovoljan sam sa svime. Malo slabije igram nego što sam očekivao, ali to je stvar trenera i kluba. Ja dajem uvijek sve od sebe i nadam se da ću iduće sezone biti bolji, zabijati više golova i ostvariti ono što mogu.

Pogled prema Hajduku za kraj?

- Svaki čovjek u Splitu sanja titulu. Volio bih da Hajduk u iduće dvije-tri godine osvoji toliko priželjkivanu titulu. To bi mi bila najljepša nagrada za sve - zaključio je Erceg.

Vaša reakcija na temu