Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Ante Erceg: Volio bih da svi ostanu jer smo stvarno jaki

Ante Erceg: Volio bih da svi ostanu jer smo stvarno jaki

Na upit je li pratio dvoboj Dinama i Lokomotive odgovorio je da ne gleda prijateljske utakmice

Ante Erceg zabio je prvi pogodak već u petoj minuti. Rano je načeo goste i nakon toga je bilo lakše 'bijelima'.
- Bilo je teško, vrijeme je bilo sparno. Srećom postigli smo brzo pogodak, nismo se previše istrošili. Bitno je bilo uzeti tri boda i mirno otići na pauzu. Prije utakmice sam rekao momcima da vjerujemo u sebe, da možemo biti u borbi za vrh, ali to moramo sebi ubaciti u glavu i onda će biti dobro.
Iza pauze na redu je Osijek?
- Moramo gledati samo sebe, okrenuti se Osijeku, analizirati ih i pokušati pobijediti. Imamo sada dobar raspored, dosta utakmica kući i to moramo iskoristiti.
Ostaje li Vlašić?
- Ne znam tko će ostati, to je stvar Uprave, volio bih da svi ostanu jer smo stvarno jaki - rekao je Erceg i dodao kako je gledao utakmicu Chelseaja i Evertona.
- Gledali smo u sobama dio, očito je kako smo mi Evertona dobro potrošili u četvrtak.
A jeste li gledali Dinamo i Lokomotivu?
- Ne gledam prijateljske utakmice.

Vaša reakcija na temu