Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Mario Cvitanović: Nemojmo potencirati suđenje, nego nogomet

Mario Cvitanović: Nemojmo potencirati suđenje, nego nogomet

Želim svaku utakmicu igrati u ovakvoj atmosferi i pobijediti

Trener Dinama Mario Cvitanović je nakon utakmice rekao:

- Možda sam malo i vruć. Mi prvo poluvrijeme nismo igrali nogomet, nismo došli. To sam jasno rekao igračima na poluvremenu i nakon utakmice. Drugo poluvrijeme smo igrali muški i to je ono što mi moramo raditi. U tom dijelu smo sigurno bili bolji protivnik. Stvorili smo i dosta prilika, nisam siguran da ja Hajduk u drugom dijelu imao bilo kakvu situaciju pred našim golom.

Potom je nastavio:

- Razlog lošem prvom dijelu možemo tražiti i u agresiji Hajduka, ali ako želimo biti prvaci, ne smijemo tako izgledati. Želim igrati u ovakvoj atmosferi i protiv ovakvog protivnika svaku utakmicu, ali je želim pobijediti. Daj Bože za hrvatski nogomet da je više ovakvih utakmica, napredovali bi tako i mi i igrači. Samo neka atmosfera bude sportska, pa da zajedno poslije utakmice sjednemo i zapalimo cigaru.

O suđenju je kazao:

- Za komentar ću pogledati utakmicu i onda reći. Sada sam malo pod dojmom. Nemojmo potencirati suđenje, nego nogomet

Ja sam kurčevit, želim samo pobjede. I kada povedemo 2:1 da budemo malo ozbiljniji. Imamo puno igrača koji nisu igrali u ovakvoj atmosfferi, trebali smo biti pametniji i onda se ne bi dogodio onaj jedanaesterac.

Vaša reakcija na temu