Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Mario Tokić na pitanje zašto su protiv Hajduka lavovi, a Dinama miševi: 'Bijeli' nam dozvole da uđemo u duel i onda smo agresivniji

Mario Tokić na pitanje zašto su protiv Hajduka lavovi, a Dinama miševi: 'Bijeli' nam dozvole da uđemo u duel i onda smo agresivniji

Ja sam Radonjiću rekao da se ne vraća nakon izjednačujućeg gola

 Trener Lokomotive Mario Tokić nakon utakmice je rekao:

- U jako zanimljivoj i dinamičnoj utakmici mi smo uzeli bod. Imali smo 1:0 i par zicera, bolje šanse nego Hajduk koji je imao inicijativu. Da smo otišli na 2:0 bila bi to završena utakmica, ovako moramo biti zadovoljni s bodom.

Potom je nastavio:

- Nisam uopće bacao vodu prema sucu. Ako cijeli tjedan radimo nešto, a onda moji igrači izmišljaju, onda je to bila reakcija na njih. Sudac me opomenuo da moja klupa sjedne.

Uslijedio je upit da prokomentira Radonjićevo ponašanje koji se nije htio vratiti na svoju polovicu.

- Iskreno, ja sam mu rekao da to napravi. Poslije Hajdukovog gola mi smo minutu i pol tražili loptu pa smo zato tako reagirali nakon pogotka.

Potom je upitan zašto protiv Hajduka igraju kao lavovi, a Dinama kao miševi:

- Iskreno, protiv Dinama ne možemo doći u duel jer igraju brže, Hajduk nam dozvoli da uđemo u duel i onda smo agresivniji.

Još je kazao:

- Mislim kad se Almeida spremi da će biti među tri napadača u ligi. Isto sam tvrdio i za Futacsa.

Vaša reakcija na temu