Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Carrillo: Ovo je bila najlošija utakmica moje momčadi na Poljudu, molim navijače za oprost

Carrillo: Ovo je bila najlošija utakmica moje momčadi na Poljudu, molim navijače za oprost

Nešto najgore što se može dogoditi je da navijači okrenu leđa i zvižde

 Hajdukov trener Joan Carrillo nakon poraza od Rijeke je rekao:

- Moram potvrditi da je ovo bila najlošija utakmica moje ekipe na Poljudu i želim pitati oprost svih vas i navijača koji su nam bili podrška na tribinama. Ekipa je imala jako puno pogrešaka u dodavanjima, u pasovima koji nisu bili dobri. Prvi gol je infantilna greška koju su oni jako dobro iskoristili. Rijeka je dolazila do šansi, mi smo ispadali iz igre.

Potom je nastavio o Ohandzi:

- On mi je rekao da ima problem s mišićem. Sama ta Franckova izmjena nam je poremetila planove, imali smo u planu osvježiti momčad.

Reakcija navijača bila je takva da su na kraju utakmice okrenuli leđa igračima...

- Nešto najgore što se može dogoditi momčadi je da navijači okrenu leđa i zvižde. Oni su tu koji sude i mogu suditi našu igru. Možemo samo pitati oprost. Teško je navijačima i nama, ali sad trebamo ponovo raditi da bismo vratili povjerenje naših navijača.

U Španjolskoj treneru mašu rupcem kad izgubi ovakvu utakmicu, konstatirao je jedan novinar...

- Ponovit ću svima, ovo je najgora utakmica koju smo pružili na Poljudu i sad trebam biti razuman, hladan, inače bih sam sebi nož zabio u srce. Moram promijeniti ovu situaciju jer su isti igrači već pokazali da imaju u nogama nivo dobre igre.

Almeida?

- Jednostavno, ne treba tražiti jednog krivca, moramo se svi truditi. Almeida je novi igrač, u fazi je prilagodbe. On maše rukama da mu suigrači daju loptu kako bi on želio, ne bih to gledao kao negativnu stranu, tako pokazuje da mu je stalo.

Objasnio je da nema više Vlašića, a s Tudorom je tražio dubinu i posjed lopte.

- U zadnjoj fazi utakmice mi je teško bilo prepoznati svoju momčad. Svi mi zajedno kao momčad trebamo se orjentirati na ono što je pred nama, Kup i Lokomotiva. Imamo vremena analizirati greške i to ćemo učiniti u svlačionici kao momčad. Bez obzira na izostanak šest igrača, s ovom ekipom smo i počeli prvenstvo, trebamo se vratiti na stare igre.

Je li prvenstvo praktički odlučeno već nakon prve četvrtine...

- Ako budemo djelovali kao momčad, imat ćemo šanse. Radit ću do zadnje kapi znoja da ekipa ide naprijed. To naši navijači zaslužuju.

Potom je objasnio da su s Kožuljem htjeli imati posjed lopte, a na poluvremenu su morali napraviti ofenzivnu promjenu da budu napadački spremniji.

Vaša reakcija na temu