Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zlatko Dalić pokazao prema Hajdukovoj klupi: Ako Bog da, jednog dana ću sjediti tamo

Zlatko Dalić pokazao prema Hajdukovoj klupi: Ako Bog da, jednog dana ću sjediti tamo

Ove gluposti što se piše, to samo u Hrvatskoj može postojat

Zlatko Dalić ni blizu na Poljudu nije odavao dojam čovjeka koji je sinoć ostvario jednu od povijesnih pobjeda na klupi reprezentacije. Stalno je klimao glavom u nevjerici što mu se sve piše po forumima...

- Ove gluposti što se piše, to samo u Hrvatskoj može postojat. Ja sam došao napraviti nešto za Hrvatsku, nisam tu ni zbog Mamića ni za Šukera, nego radi Hrvatske. Pola Emirata je zbog mene sinoć gledalo reprezentaciju, dobio sam mnoštvo poruka. Da je po atmosferi koja vlada tu i tamo, otišao bih odmah da trenutno imam ponudu - kazao je Dalić.

Dodao je kako je sinoć kazao sve što je imao reći na temu reprezentacije, te je nekako bio sjetan kad je Poljud u pitanju. Pokazao nam je koliko je lajkova skupila njegova objava atmosfere s Poljuda dok se igrala Europa.

- Kupio sam karte za Zapad, sjedio tu sa sinom, bio oduševljen viđenim i podijelio to na Instagramu - kazao nam je.

- Ako Bog da, jednoga dana ću sjediti tamo - pokazao je rukom prema Hajdukovoj klupi.

U neobaveznoj ćakuli je potvrdio kako je bio u kombinaciji za sportskog direktora 'bijelih' još u vrijeme prije imenovanja Vučevića, ali cijelo vrijeme nije mogao sakriti razočaranje oko ambijenta oko reprezentacije.

Dodajmo još da su mu tijekom susreta društvo pravili prijatelji, bivši prvoligaški sudac Edi Šunjić i legenda hrvatskog nogometa Davor Vugrinec.

Vaša reakcija na temu