Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bassel Jradi u Hajduk dolazi odmah

Bassel Jradi u Hajduk dolazi odmah

Stromsgodset je bitno smanjio cijenu za igrača koji je na zimu ionako slobodan

Bassel Jradi iz Stromsgodseta prelazi u Hajduk sada, a ne na zimu. Prodaja Tome Bašića otvorila je nove mogućnosti, a i Stromsgodset je bitno smanjio cijenu za igrača koji je na zimu ionako slobodan.

Dansko-libanonski nogometaš je još od ranije u kontaktu s 'bijelima', no klubovi nisu bili postigli dogovor i sve je prolongirano.

Inače, Jradi je igrač koji može funkcionirati u vezi ili na krilu, prvi klub mu je bio B93, odakle je prešao u Akademisk Boldklub, da bi potom u ljeto 2013. pristupio Nordsjællandu. Godinu dana nakon toga je prešao u Stromsgodset. Njemu je 25 godina, rođen je u Danskoj, ali se odlučio za reprezentaciju Libanona, odakle vuče korijene.

Što se prelaska u Hajduk tiče, ta se priča može smatrati dogovorenom, ali još nema službenu formu.

Vaša reakcija na temu