Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža BAYERN ILI MANCHESTER UNITED: Eintracht za Rebića traži 40 milijuna eura, a Fiorentini pripada 30 posto od transfera

BAYERN ILI MANCHESTER UNITED: Eintracht za Rebića traži 40 milijuna eura, a Fiorentini pripada 30 posto od transfera

Bavarci su odlučili što prije sjesti za stol s Rebićevim agentom

Ante Rebić je, čini se, sve bliži Bayernu. Njegov menadžer Fali Ramadani jučer je prekinuo odmor u Italiji te otputovao u Munchen. Prema vijestima koje dolaze iz Njemačke, Bavarci su odlučili što prije sjesti za stol s Rebićevim agentom jer je u posljednjih nekoliko dana 'oko' bacio i Jose Mourinho!

Trener Manchester Uniteda u svojim bi redovima želio vidjeti Rebića i(li) Perišića, ali je trenutno Bayern u prednosti. Sigurno da važnu ulogu ima i Niko Kovač koji je s Rebićem radio u mladoj hrvatskoj reprezentaciji, a u Eintrachtu je praktički rehabilitirao njegovu karijeru.

Eintracht za Rebića traži minimalno 40 milijuna eura, a osim u Frankfurtu trljaju ruke i u Firenci. Naime, prilikom prodaje u Eintracht prošlog ljeta, Fiorentina je u ugovor stavila klauzulu da joj pripada 30% od buduće prodaje. 

Vaša reakcija na temu