Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bešiktaš ispada iz igre, Lovre Kalinić na pragu Aston Ville

Bešiktaš ispada iz igre, Lovre Kalinić na pragu Aston Ville

U idućih par dana sve će se znati, Engleska je trenutno najvjerojatnija buduća destinacija vratara 'bijelih'

Bešiktaš ispada iz priče o Lovri Kaliniću. Turci se nisu približili odštetnom zahtjevu koji bi zadovoljio Hajduk i sad oni zauzimaju poziciju eventualne opcije ako se ništa drugo ne realizira.

No, vrlo je izgledna prodaja u - Aston Villu. I to bi odšteta trebala biti bitno veća od onoga što nude Turci, spominju se cifre i od 4,5 milijuna eura, ali sve je to dakako neslužbeno. Sigurno je jedino da su Englezi prva opcija, a sve će se znati u idućih nekoliko dana.

Što se Lazija tiče, više se ništa i ne spominje. Nakon propalih pregovora s menadžerom Federicom Pastorellom i ponude koja nije zadovoljila Hajduk, kao da je sve zamrlo.   

Vaša reakcija na temu