Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža BILA NOĆ MAKARSKE RIVIJERE: Sprema se velika fešta uz Dalmatino, bogatu lutriju i humanitarnu aukciju dresova

BILA NOĆ MAKARSKE RIVIJERE: Sprema se velika fešta uz Dalmatino, bogatu lutriju i humanitarnu aukciju dresova

Ulaznice se mogu kupiti u svakom od 5 DPH-ova koji organiziraju Bilu noć

Drugu godinu zaredom Društva prijatelja Hajduka s Makarske Rivijere, iz Brela, Baške Vode, Makarske, Tučepi i Podgore, zajednički organiziraju Bilu noć 16. studenoga 2018., a goste će ove godine uveseljavati grupa Dalmatino. 

Uz bogati meni i piće, i ovaj put sprema se lutrija sa vrijednim nagradama, a dresovi poznatih sportaša bit će na humanitarnoj aukciji. 

Pretprodaja karata počela je prekjučer i traje 2 tjedna s ulaznicama po cijeni od 250 kuna, a nakon toga karte će se prodavati po 280 kuna. 

- Ulaznice se mogu kupiti u svakom od 5 DPH-ova koji organiziraju Bilu noć, pa pozivamo sve da se što prije jave predstavnicima Društava i osiguraju na vrijeme svoje mjesto na fešti koja je i lani pokazala koliko Hajduk znači ljudima na Makarskoj Rivijeri i ostala zapamćena po odličnoj atmosferi - rekli su nam organizatori.

Vaša reakcija na temu