Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BILA NOĆ NA KRKU: Hajdukovci na aukciji sakupili 30.000 kuna za liječenje dvojice dječaka

BILA NOĆ NA KRKU: Hajdukovci na aukciji sakupili 30.000 kuna za liječenje dvojice dječaka

Među oko 350 gostiju bila je i Hajdukova delegacija

U hotelu 'Malin', u Malinskoj na otoku Krku, održana je treća po redu 'Bila noć' Hajduka u organizaciji DPH otok Krk.

Uz prisustvo 350 gostiju nazočila je i delegacija HNK Hajduk Split, koju je predvodio predsjednik Nadzornog odbora Slaven Marasović, u pratnji člana NO Antonija Kuzmanića. Iz Splita su došli i najveća živuća legenda Hajduka Ivo Bego, bivši istanknuti nogometni djelatnik Paško Viđak, uz čiju je veliku pomoć i osnovan DPH otok Krk, te Roko Pezelj, inače sva trojica članovi DPH otok Krk.


Bez pomoći našega Roka ne bi mogla biti održana humanitarna aukcija dresova bivših igrača Hajduka poput Pašalića, Balića, Vlašića, ali i zamjenika sportskog direktora Bjelanovića, koje je on pribavio, kao i službeni dres Hajduka za ovu sezonu i nogometne lopte s potpisima igrača koje je donirao naš voljeni klub.


Aukcijom je prikupljeno 27.000 kuna, od prodane tombole dodano je još 3.000 kuna, pa je zajedno skupljeno velikih 30.000 kuna, po čemu se vidi koliko je veliko srce hajdukovaca s otoka Krka. Cijeli iznos podjeljen na dva jednaka dijela  biti će ovih dana uručen roditeljima dvojice dječaka, Teu Jelenoviću (3) iz Klimna i Gabrijelu Manceu (4) iz Šila čije skupo lječenje od njihovih rijetkih bolesti HZZO ne pokriva u potpunosti.

Upriličena je i bogata tombola, a glavne nagrade, koje je opet donirao naš voljeni klub, dres i loptu s potpisima igrača, dobitnicima je predao Slaven Marasović, kojem je predsjednik DPH otok Krk, Željko Komadina nakon uvodnih riječi  uručio šampanjac od 6 litara uz želje da bude otvoren već u svibnju u Vinkovcima. DPH otok Krk će od dijela prihoda od tombole uplatiti 7.500 kuna u sklopu akcije 'Za sva vrimena' kako bi ime krčkih hajdukovaca bilo zauvijek upisano u novom tematskom parku na Poljudu.  Sve okupljene je u raspjevanom raspoloženju,  do ranih jutarnjih sati zabavljao neprikosnoveni vladar hrvatske estrade - Mladen Grdović.



Vaša reakcija na temu