Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bivši trener Hajduka preuzima A reprezentaciju zemlje koja je nekad bila dio SSSR-a!

Bivši trener Hajduka preuzima A reprezentaciju zemlje koja je nekad bila dio SSSR-a!

Danas je otputovao na potpis ugovora

Ante Miše preuzima reprezentaciju Turkmenistana! Bivši trener Hajduka danas putuje put Azije na završni dogovor i potpis ugovora. Turkmenistan je trenutno 136. reprezentacija na svijetu, a samo jedan igrač im igra u Europi. Ime mu je Ruslan Mingazow i pod ugovorom je s praškom Slavijom.

Turkmenistan je država u središnjoj Aziji, a broji nešto više od pet i pol milijuna stanovnika. Graniči s Uzbekistanom, Kazahstanom, Afganistanom i Iranom. U prošlosti su bili dio SSSR-a, a najveći izvora prihoda su im zemni plin i nafta. Najveći dio površine Turkmenistana čini pustinja Karakum, a glavni grad je Ašgabat s malo više od milijun stanovnika.

Vaša reakcija na temu