Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Nenad Bjelica: Sloga je odigrala vrlo pošteno, a mi smo sretno prošli

Nenad Bjelica: Sloga je odigrala vrlo pošteno, a mi smo sretno prošli

Ne znam je li bila ruka ili faul prije. Trebao bi to pogledati na snimci

Nenad Bjelica sigurno je očekivao lakši posao u Mravincima, no Dinamo je do prolaska dalje stigao tek u finišu susreta. 

- Zahvala Slogi na odličnoj organizaciji utakmice, isto tako i njihovim igračima na odličnoj utakmici. Držali su se cijeli susret jako dobro, vrlo pošteno odigrali. Na kraju smo mi sretno prošli iz penala. Imali smo nekih prigoda, ali premalo je to za Dinamo, moramo puno bolje. 

Jeste li potcijenili Slogu?

- Sloga je dobra, pokazuje to u svom prvenstvu. Ambiciozan klub koji se razvija iz godine u godinu. Sigurno da igraš takve utakmice da dođe do lošijeg ulaska u utakmicu. Kada je tako onda ti se i dogode promašaji koje smo mi imali. Dinamu se to ne smije događati.

Penal?

- Ne znam je li bila ruka ili faul prije. Trebao bi to pogledati na snimci. Teško mi je s terena reći nešto pametno, nisam vidio. Gužva s puno ljudi u šesnaestercu, njihov igrač pada na njihovog golmana, ne znam je li tu bilo guranja. Kada pogledam onda mogu reći.

Niste bili na razini vodeće momčadi HNL-a, što bi bilo da nije bilo penala?

- Daleko od toga da smo bili na razini. Dinamo mora igrati puno bolje, bez obzira o kojem je natjecanju riječ. Da nije bilo penala vjerojatno bi bili produžeci.

Slijedi derbi na Poljudu...

- Sad počinjemo razmišljati o derbiju. Do sad nismo previše ni analizirali Hajduk, bavili smo se utakmicama koje smo imali. Sve su nam bile važne. Sad kreće priprema za Hajduk.

Hajduk pod Vulićem tri pobjede u nizu...

- Zoran je preporodio ekipu, igraju lepršavo, dosta su opušteni na terenu. Ima tu jako puno dobrih igrača, Hajduk sigurno zaslužuje više i vjerujem da će sa Vulićem postići više.

Imate prednost deset bodova, hoće li vas to rasteretiti?

- To je derbi, nema veze kolika je bodovna razlika. Znamo koje emocije donosi derbi, jedni i drugi hoće pobijediti. Moramo se dobro pripremiti, čeka nas vruća, sjajna atmosfera, a Dinamo mora biti puno bolji nego što je bio danas bez obzira tko je protivnik - zaključio je Bjelica.

Vaša reakcija na temu