Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka BOMBA IZ PARKA MLADEŽI: Vjekoslav Lokica podnosi ostavku na mjesto trenera RNK Split!

BOMBA IZ PARKA MLADEŽI: Vjekoslav Lokica podnosi ostavku na mjesto trenera RNK Split!

O tome je već obavijestio najbliže suradnike, a po povratku iz Turske bi to trebalo dobiti i službenu formu

Vjekoslav Lokica odlazi s mjesta trenera RNK Splita! O tome je već obavijestio najbliže suradnike, a odluku koja u njemu tinja već duže vremena priopćit će službeno po povratku momčadi iz Turske.

Vijest je još uvijek neslužbena, ali je pouzdana. O razlozima će nešto više moći reći Lokica kad u petak stigne iz Antalyje, ali, kako saznajemo, nije čak ključno ni to što kasne plaće, koliko za njega neprihvatljivi odnosi u klubu.

Lokica odlazi sam, nitko ga ne tjera, a čak se može reći i da je u nemogućim uvjetima, gdje je momčad u pojedinim trenucima plesala na rubu štrajka, izvukao maksimum. U prvenstvu je trenutno predzadnji, s istim brojem bodova kao Cibalia, a s najslabijom momčadi 'crvenih' od ulaska u 1. HNL uspio je izboriti polufinale Kupa (svladao Hajduk).

Splitovci su u Turskoj vrlo dobro izgledali, s mladom momčadi je Lokica jučer odigrao 0:0 protiv Kairata, a prethodno je čak sa 4:0 dobio Zariju Balti, no, kako sada stvari stoje, neće na klupi dočekati nastavak prvenstva i utakmicu s Hajdukom.   

Vaša reakcija na temu