Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Milevski potpisao za Split!

Milevski potpisao za Split!

Goran Sablić je u odličnom odnosu s ukrajinskim napadačem, pa je to bio jedan od ključnih razloga za potpisivanje ugovora

Artem Milevski je potpisao za RNK Split, nakon što se danima nagađalo o tome da će ukrajinski napadač karijeru nastaviti na Parku mladeži.

Odlični odnosi s trenerom Goranom Sablićem, ali i želja da ostane u gradu pod Marjanom, presudili su u njegovoj odluci da potpiše za trenutno četvrtoplasiranu momčad 1. HNL.

- Artem i ja smo prijatelji već dugi niz godina, odlučili smo mu pružiti šansu, siguran sam da me neće iznevjeriti, te da ćemo zajedno izvući ono najbolje od njega - kazao je strateg 'crvenih' za službenu web stranicu kluba.

Vaša reakcija na temu