Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bradarića dolazi gledati - Barcelona!

Bradarića dolazi gledati - Barcelona!

Mnogi su se klubovi najavili za derbi između Hajduka i Dinama

Domagoja Bradarića u srijedu dolazi gledati - Barcelona! Ne, nije to 'aprililili', već su dolazak iz kluba za koji radi i Goran Vučević najavila dvojica njihovih predstavnika iz Španjolske koji u ovom lijevom bočnom igraču vide veliki potencijal.

Što se tiče priče o interesu Atletico Madrida, koju su neki brže-bolje krenuli demantirati, prava je istina da je i taj španjolski klub na nekoliko utakmica gledao Bradarića, ali službeno se ništa nije dogodilo, pa nema ni ponude.

No, slučaj Ante Palaverse je pokazao kako nekad valja 'puhati i na hladno' jer je njega skaut Manchester Cityja pratio na niz utakmica više mjeseci i ništa nije ukazivalo na transfer, a 'okidač' su bili njegovi sjajni jesenski nastupi na kvalifikacijskom turniru U19 reprezentacije, za koju je kao kapetan postigao odlučujući pogodak, te je odveo u Elitno kolo.

Dakle, Barcelona se najavila baš za Bradarića, a notirajmo i da su osim njih službeno svoj dolazak na derbi najavili Lille, Anderlecht, Nica, Real Sociedad, Norwich, Sampdoria, Slavia Prag, Austria Beč... Nema sumnje da će se do utakmice prijaviti još klubova koje potencijalno zanimaju prvotimci obje momčadi.

Vaša reakcija na temu