Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Brazilski stoper Gustavo Carbonieri dolazi u Hajduk na probu

Brazilski stoper Gustavo Carbonieri dolazi u Hajduk na probu

'Bijelima' će se na treningu priključiti u srijedu na Pohorju

Gustavo Carbonieri, 25 godišnji stoper, dolazi u Hajduk na probu. On je već na putu prema Sloveniji, a na treningu 'bijelih' će se pojaviti sutra, kada će se priključiti momčadi Joana Carrilla na Pohorju.

Ponikao je u Akademiji Portuguesa Desportos, Ponte Preta i Juventus Sao Paula, potom ga je kupio Tombense FC, klub brazilskog agenta Eduarda Urama.

Uspješno je Gustavo sezonu 2015/2016 odradio na posudbi u Santa Clari, klubu u portugalskoj Drugoj ligi, gdje je odigrao 27 nastupa. Portugalci su ga željeli zadržati, no Tombense FC ga je želio vratiti u Brazil.

Odigrao je Carbonieri nekoliko utakmica za Sao Paulo u najjačoj brazilskoj ligi, a sada je na tržištu slobodan igrač i svakako bi mogao biti zanimljiv Hajdukovoj momčadi, pa će sljedećih dana struka 'bijelih' odlučiti je li on rješenje za stopersku poziciju.

Vaša reakcija na temu