Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Brbić: Moglo bi se kazati da smo u maloj krizi

Brbić: Moglo bi se kazati da smo u maloj krizi

Arteaga i Radčenko nisu otpisani, a kad budu otići će iz kluba

Hajdukov predsjednik Marin Brbić dan nakon remija s Osijekom je rekao:

- Moglo bi se kazati kako smo u maloj krizi. Jučer igra poglavito u drugom poluvrmenu nije bila na pravom nivou. Kažu da se nijedan gol ne prima u pravo vrijeme, ali ovaj je bio baš u zadnjoj minuti, u nezgodno vrijeme. Izgubili smo dva već uknjižena boda.

Potom je dodao: 

- Prate nas nevjerojatni pehovi s ozljedama, a još su nam i dvojica stožernih igrača dobili treće žute kartone. Nesrećama nikad kraja.

Upitan je i o igračima dovedenima sa strane...

- Doveli smo dva igrača, jedan je bio slobodan. Zimski prijelazni rok nije trenutak kada se mogu dovoditi neka velika pojačanja i jako je teško doći do pravog igrača bez da ga se dobro plati. Napravili smo ono što smo mogli, mislim da nismo bitno oslabljeni u odnosu na jesen. Smatrali smo da imamo dovoljno unutrašnjih rezervi da možemo prebroditi odlaske važnih igrača.

Sve se može promijeniti uspjehom u Kupu...

- Događa se kratkotrajna, mislim i prolazna kriza. Kup nam je dobra prilika, nadam se da ćemo svi biti zdravi.

Na kraju je postavljeno i pitanje o Arteagi...

- Arteaga je na raspolaganju treneru, i on je taj koji će odlučiti je li igrač spreman ili ne. On nije plaćen ništa, Palermo je kupio Nestorovskog za 500.000, a Arteagu za milijun eura i smatrali smo da će biti pojačanje. Sve je na njemu. Nitko nije otpisan, pa ni Radčenko. Kada bude netko otpisan otići će iz kluba. 

Vaša reakcija na temu