Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Brbić: Tužno je kako je Mamić ukrao reprezentaciju Hrvatske

Brbić: Tužno je kako je Mamić ukrao reprezentaciju Hrvatske

Novi izbornik Čačić već je prvim spiskom, ako je to uopće njegov spisak, pokazao odnos prema Hajduku

Evo kako je objavu popisa reprezentativaca i micanje Mije Caktaša prokomentirao Hajdukov predsjednik Marin Brbić...

- Tužno je što su nam ukrali reprezentaciju. Nepozivanje nas nije iznenadilo, to se moglo i očekivati. Caktaš je bio naš ponajbolji igrač, što je prepoznao i Niko Kovač, a, tko zna, možda je i to bio jedan od razloga njegove smjene - kazao je Brbić, pa nastavio:

- Ako je Caktaš bio u formi, a u međuvremenu nije bilo utakmica, onda ne vidim razloga da ga se izostavlja. Novi izbornik Čačić već je prvim spiskom, ako je to uopće njegov spisak, pokazao odnos prema Hajduku.

Brbić nije ljut samo zbog odnosa u A-reprezentaciji...

- Sve selekcije se slažu po kriteriju koje postavlja onaj koji vuče sve konce hrvatskog nogometa. Je li normalno da u mladoj reprezentaciji dva bisera, poput Balića i Vlašića ne mogu igrati? Balić na treninzima služi kao popuna za lijevog beka, a Vlašića, našeg ponajboljeg igrača, koji je prije 18-e godine skupio preko 50 nastupa za Hajduk, uvodi se u igru u 85. minuti kao taktičku zamjenu. Očito se naš bivši igrač i trener (Gračan op.a) brzo uklopio u sumornu sliku HR-nogometa.

Brbić je zaključio:

- U glavi mi je stalno misao 'kako je Mamić ukrao reprezentaciju Hrvatske', a to je reprezentacija svih nas i nitko to nema pravo učiniti.

 

Vaša reakcija na temu