Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Brbić oštar kao nikad: Kao da nije dovoljno što su Zdravko i Zoran uništili hrvatski nogomet, sad su još bezobrazni i bahati

Brbić oštar kao nikad: Kao da nije dovoljno što su Zdravko i Zoran uništili hrvatski nogomet, sad su još bezobrazni i bahati

Nogomet se u Hrvatskoj danas igra isključivo za privatni interes braće Mamić

Hajdukov predsjednik Marin Brbić reagirao je na neprimjerene izjave Zorana Mamića na današnjoj presici:

'Izjava Zorana Mamića uoči našeg susreta na Poljudu krajnje je neprimjerena, ispod svake razine. 

Ne mogu je drugačije komentirati nego kao još jedan dokaz da nema kraja bezobrazluku i bahatosti braće Mamić.

Kao da nije dovoljno to što su Zdravko i Zoran na čelu današnjeg Dinama uništili hrvatski nogomet nego su još toliko bezobrazni i bahati da sebi uzimaju za pravo dijeliti nam svima lekcije o poštenju i moralu. 

Nogomet se u Hrvatskoj danas igra isključivo za privatni interes braće Mamić, a o njihovom poštenju i moralu najbolje svjedoči stanje u kojem se nalazi hrvatski nogomet te brojne istrage koje su protiv njih pokrenute.

Braća Mamić, među ostalim i uz pomoć sudačke organizacije, ubili su svaku draž i neizvjesnost u domaćem natjecanju podredivši sve jednom klubu i jednom gazdi. 

Oni koji su otjerali gledatelje s tribina i za vlastiti račun privatizirali hrvatski nogomet, Savez i sve reprezentativne selekcije, sada očito jedini izlaz vide u banaliziraju problema koje su upravo oni uzrokovali i za koje su odgovorni.

Zahvalio bih se Zoranu Mamiću na njegovoj velikodušnoj ponudi, ali ne hvala, ne bih nikada uzeo sebi za pravo da sudim nogometne utakmice kao što to on i njegov brat sude već duže od desetljeća u hrvatskom nogometu. 

Nažalost, osuđujući pritom i hrvatski nogomet - na propast'.

Vaša reakcija na temu