Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EKSKLUZIVNO: Rijeka bi dovela i Andriju Balića, Mišković mu je već dao do znanja da ga žele

EKSKLUZIVNO: Rijeka bi dovela i Andriju Balića, Mišković mu je već dao do znanja da ga žele

Nije ga klub s Kantride službeno kontaktirao, ali je gazda Rijeke našao načina kako da ga pozove

Rijeka želi u svoje redove dovesti Andriju Balića! Klub s Kantride nije odaslao nikakvu ponudu, ali je gazda Mišković našao načina kako da preko posrednika da do znanja mladom igraču i skrene mu pozornost da ga Rijeka želi.

Na Poljudu nikoga nismo kontaktirali jer bismo dobili odgovor 'nemamo nikakvu službenu ponudu', ali tako je bilo i u slučaju Filipa Bradarića, pa je na kraju došlo i do ponude i do prodaje. No, ovdje je ipak druga priča jer je Balić označen kao projekt za budućnost kluba i s njim je danas produžen ugovor do ljeta 2018. godine.

Balić je, dakle, ipak neka druga priča jer se radi o igraču koji već kao ulazni junior igra jako bitnu ulogu u prvoj momčadi (protiv Zadra je i zabio gol).

Hajduk je prošlog ljeta odbio ponudu Tottenhama, tešku 1,5 milijuna eura, no, više nema tog interesa kojega valja zanemariti jer tko zna što će donijeti ljetni prijelazni rok, odnosno hoće li 'bijeli' morati licitirati i sa svojim draguljima.

Za sada tek notirajmo interes Rijeke za mladog prvotimca 'bijelih'.

Vaša reakcija na temu