Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Bruno Akrapović: Kad bi kod mene neki igrač napravio nešto poput Ercega, nikad više ne bi zaigrao

Bruno Akrapović: Kad bi kod mene neki igrač napravio nešto poput Ercega, nikad više ne bi zaigrao

Ne ulazim u to što je prije bilo, ali na nama trenerima je da educiramo

Trener Splita Bruno Akrapović u uvodu je nakon presice objasnio tijek utakmice gdje se Split dva puta vraćao, ali je naivno primao golove.

-  Igrali smo u 3-4 sustava danas . Sve u svemu, pozitivna je stvar što smo postigli dva zgoditka, a trebali smo još nekoliko. Ali Hajdukova pobjeda je zaslužena.

Potom se osvrnuo na bod koji je osvojila Cibalia:

-  Što se tiče Cibalije, pokušavamo se boriti pored svih problema koji iz dana u dan dolaze. Danas je Duka bio bolestan, Merajić ozlijeđen. Sljedeća utakmica protiv Belupa nam je prilika da se opet odlijepimo na sedam bodova, s obzirom da Vinkovčani igraju protiv Dinama.

Na kraju je upitan za komentar ponašanja Ante Ercega jer se činilo da je nešto dobacio klupi:

-  Što se tiče Ercega, nerado komentiram igru i ponašanje protivničkih igrača. Svi glumimo neki respekt, ali ja vam tvrdim da kad bi kod mene jedan igrač takvu stvar napravio nikad više ne bi u mojoj ekipi zaigrao.

Potom je upitan što je Erceg napravio?

- U prvoj utakmici svatko je vidio da je pljunuo prema našoj klupi. Ne ulazim u to što je prije bilo, ali na nama trenerima je da educiramo naše igrače. Ako jedan moj igrač u tom smjeru nešto uradi prema sucima ili odgovornima zna što ga čeka. To je stvar njega, na njemu je da to popravi, a na meni da to kažem.

Vaša reakcija na temu