Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Mario Jurić Carrillo: Izgubili smo dva boda, iako smo stvorili dosta šansi

Carrillo: Izgubili smo dva boda, iako smo stvorili dosta šansi

Slaven Belupo je imao tri poraza u kontinuitetu pa nam ovaj bod s Hajdukom vrijedi kao pobjeda - kazao je Ivković

Hajdukov trener Joan Carrillo nakon remija u Koprivnici je rekao:

- Cijeli tjedan smo se pripremali za ovako tešku utakmici u Koprvinici, iz koje smo željeli izaći kao pobjednici, što u konačnici nismo uspjeli. Nismo uspjeli doći do tri boda ili, bolje rečeno izgubili smo dva, iako smo stvorili dosta šansi. Slaven Belupo se držao dosta zatvoreno i nisu težili nikakvoj napadačkoj aktivnosti. Moji momci su pokušavali postići pogodak ali u konačnici nisu u tome uspjeli. Domaćin se branio i obranio i čestitamo im na tome.

Isto mišljenje ima i Tomislav Ivković, koji se apsolutno slaže s kolegom sa suprotne klupe:

- Branili smo se i obranili. Slaven Belupo je imao tri poraza u kontinuitetu pa nam ovaj bod s Hajdukom vrijedi kao pobjeda. U međusobnim utakmicama Hajduk je uvijek favorit. U završnici sam morao i mijenjati, staviti pet igrača u zadnju liniju radi skoka. Uspjeli smo i sretan sam zbog mojih momaka koji su to pošteno odradili i zavrijedili ovaj bod, koji nam je podstrek za daljnji rad.

Vaša reakcija na temu