Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Carrillo: Najvažnije mi je da postoji povjerenje u mene od strane kluba

Carrillo: Najvažnije mi je da postoji povjerenje u mene od strane kluba

Savvas je standardni prvotimac, ali htio sam osvježiti momčad

Hajdukov trener Joan Carrillo nakon pobjede nad Splitom (5:2) je rekao:

- Bila je to jedna jako dobra predstava za publiku jer je postignuto sedam golova. Za nas je to bila jako opasna utakmica nakon derbija protiv Dinama u Zagrebu.Morao sam osvježiti momčad novim igračima, primijetilo se da im fali adrenalina. Bilo je jako teško, ali uspjeli smo pobijediti zbog zalaganja igrača. Zbog umora i ranog pogotka izgubili smo disciplinu koja je za nas karakteristična. Svejedno čestitam svojim igračima na zalaganju i borbenosti.

Potom je upitan je li Savvas izgubio mjesto u prvom sastavu.

- Savvas je standardni prvotimac, ali htio sam osvježiti momčad. Slično vrijedi za Tudora i Futacsa.

Na pitanje može li bolje je odgovorio:

- Zasigurno se igra može poboljšati. To je ono na čemu ćemo raditi od preksutra. U tih preostalih šest utakmica moramo pružiti maksimum.

O Tomi Bašiću je kazao:

- Odigrao je utakmicu lijepu za oko, meni se svidjela moja ekipa i borba koju su pružili.

Na kraju je upitan o ugovoru koji bi mu trebao biti produžen za još jednu sezonu.

- Opet gledamo prema budućnosti, bitno mi je da postoji povjerenje od strane Hajduka. Važno je postići cilj, ne samo ove godine, nego i idućih. Klub će izabrati najbolju osobu za to.

Vaša reakcija na temu