Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Carrillo: Najveći pomak je to što su igrači sve više uvjereni u sebe

Carrillo: Najveći pomak je to što su igrači sve više uvjereni u sebe

Neke ću igrače zasigurno odmoriti, jako nam je bitna utakmica, potrebni su nam svježi igrači - rekao je Hajdukov trener pred utakmicu s Interom

Hajduk sutra od  19 sati gostuje kod Intera u Zaprešiću. Evo što je dvoboja rekao Joan Carrillo.

- Kad se pobijedi lakše se rekuperati. Protiv Intera trebamo svježe igrače, oni će krenuti žestoko. Inter je ekipa koja radi jako dobre tranzicije, strateški su opasni, lani su nam dali gol iz kornera, imaju brza krila. Spremni smo na to, najbitniji nam je sad Zaprešić - započeo je Carrillo i dodao:

- Neke ću igrače zasigurno odmoriti, jako nam je bitna utakmica, potrebni su nam svježi igrači, to je bilo u planu, neke ćemo izmjene napraviti. Sve je jasno, ali sve bih htio objasniti prvo svojim igračima.

Kazna Hajduku je rigorozna...

- To je nešto o čemu ne želim pričati jer ne mogu ništa napraviti. Jedno ću reći, u Dugopolju je bilo jako lijepo, publika nam je dala vjetar u leđa. Budući se ovo dogodilo, moramo se adaptirati, pripremiti utakmicu što je najbolje moguće.

Je li teško ovako opasnog Francka Ohandzu držati na klupi?

- Rekao bi da ne, ja moram izabrati 11 igrača. Ako igra Franck, ne igra Said... Do 26 igrača nema nijedan grijeh, do sada sam manje-više pogodio jer imamo tri pobjede zaredom. Pobjede nisu došle zbog pojedinca već zbog momčadske igre.

Hoćemo li gledati još bolji Hajduk u nastavku prvenstva?

- Definitivno možemo napredovati, imamo sve predispozicije. To mi ulijeva povjerenje i nadu da bi mogli napredovati. Ovdje sve što vrijedi je iduća utakmica. Za to smo svi skupa skoncentrirani da bismo izvukli pozitivan rezultat s Interom - komentirao je Carrillo, pa zaključio:

- Svaki dan je najveći pomak što su igrači sve više uvjereni u sebe. Kuže igru, kako ćemo se braniti, a kako napadati. Puno puta moramo specifično pričati o određenom igraču, a u zadnje vrijeme priča se o Hajduku kao o momčadi. To je taj veliki pomak.

Vaša reakcija na temu