Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Carrillo: Nismo mirni, čeka nas još puno posla

Carrillo: Nismo mirni, čeka nas još puno posla

Atmosfera je bila kao da smo u drugoj dimenziji

Joan Carrillo bio je zadovoljan. Na europskoj premijeri Hajduk, a i svojoj osobnoj u Dugopolju je sa 1:0 svladao Levski. 

- Sretan sam jer je momčad imala ideju i jer smo slavili u prvom ogledu. Nismo mirni, jer u nogometu nikad ne znaš, čeka nas još dosta posla, rezultat je otvoren. Važno je što smo dobili prvi dio utakmice i nismo primili gol. Bilo je sigurno utakmica gdje smo imali više šansi, ali pobjeda je bitna. Jako sam zadovoljan sa igračima.

Jeste li možda previše oklijevali sa zamjenama?

- Primijetio sam da momčad dominira, neki su bili više umorni. Izvadio sam Savvasa jer je pretrpio dosta udaraca, do tada je odigrao vrhunski. Mislio sam uvođenjem Kožulja dobiti kontrolu lopte. Nakon ulaska zamjena živnula je igra, imali smo šansi za drugi pogodak. 

Trener Levskog najavio je prolaz? 

- Ne bi ja o tome pričao, ali ponosan sam na našu publiku. Atmosfera je bila nevjerojatna, kao da smo bili u trećoj dimenziji. Ovim putem bi htio zahvaliti navijačima.

Borja Lopez je bio dobar? 

- Borja je bio dobar kao i cijela obrambena linija. Jako su se dobro uklopili u igru danas. 

Hoćete li mijenjati za Lokomotivu? 

- Sigurno ćemo nešto mijenjati. Ne bi smjeli napraviti grešku da preforsiramo igrače.

Jeste li vi rekli igračima da se povuku u posljednjih 15 minuta?  

- Nije bila moja odluka, momčad je jako dobro odigrala prvi dio obrambeno. Moja ideja je bila braniti se sa loptom. Tu smo griješili u početku, u predaji lopte. 

Memolla je često ostajao sam? 

- Nije istina da je bio sam, tu i tamo je bio usamljen, sve skupa to je bilo dobro. 

Levski je pri kraju prijetio?

- Slažem se, ali imali smo mi puno više prilika. Pamtim onu Vlašićevu,  a i Futacs je imao dobru. Da smo bili jednostavniji u tranziciji sigurno bi dali još jedan gol.

Je li vas to brine?

- Ne, pričao sam sa igračima, oni su također zadovoljni kako su odigrali protiv ekipe koja ima jako dobre igrače. Utakmica je išla tokom kakvim smo željeli  - zaključio je Carrillo. 

Vaša reakcija na temu