Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak ČEKA SE 'BIJELI DIM': U najsretnijem raspletu Hajduk može zaraditi preko 9 milijuna eura!

ČEKA SE 'BIJELI DIM': U najsretnijem raspletu Hajduk može zaraditi preko 9 milijuna eura!

Utanačuju se sitni detalji

Sad već uistinu sitnice dijele Antu Palaversu od transfera u Manchester City. Nakon konačne ponude engleskog kluba ide se prema realizaciji, te se utanačuju sitni detalji nakon kojih će cijela priča dobiti službenu formu. Dakle:

- Hajduku pripada 4,8 milijuna eura odštete 

- Palaversa ostaje godinu i pol na posudbi na Poljudu, za što 'bijelima' pripada bonus od 1,5 milijuna eura, što čini ukupan iznos od 6,3 milijuna eura

- U transfer su uključeni još brojni bonusi koji mogu ukupno obeštećenje odvesti na iznos od preko 9 milijuna eura, ali oni se odnose isključivo na njegove eventualne nastupe i pogotke za City

- Hajduku pripada 10 posto od budućeg transfera Palaverse iz engleskog kluba

Što se službenih objava tiče, Hajduk će se, kao što je to ranije bilo u slučaju prodaje igrača u Chelsea (Pašalić) i Everton (Vlašić), oglašavati u dogovoru s engleskim klubom, tako da ni City ni 'bijeli' ništa na svojim stranicama neće objaviti prije potpisa.

Vaša reakcija na temu